Održivost

Certificirani smještajni objekti

TERME SVETI MARTIN

Prije nekoliko godina Terme Sveti Martin okrenule su se novoj poslovnoj viziji. Prvi Healthness resort u Europi nije usredotočen samo na goste i zaposlenike, već i na brigu o okolišu u kojem tvrtka posluje. Projekt "Green Spa" sastoji se od nekoliko različitih segmenata implementacije raznih certifikata i standarda kako bi se osiguralo "zeleno" poslovanje tvrtke.

Hotel Terme Sveti Martin PRVI je hotel u Hrvatskoj s certifikatom EU Ecolabel za okoliš. EU Ecolabel, ustanovljen 1992. godine, znak je izvrsnosti u zaštiti okoliša koji se dodjeljuje tvrtkama koje ispunjavaju visoke standarde zaštite okoliša. Hotel Terme Sveti Martin prvi je hotel te vrste u Hrvatskoj koji je uz pomoć CROTEH-a dobio EU Ecolabel na temelju nastojanja da smanji svoj utjecaj na okoliš. Za dobivanje ove oznake hotel je morao zadovoljiti niz standarda i kriterija koji su ključni za zaštitu okoliša i zeleno poslovanje, a sam projekt je realiziran u 2 godine.

TERME SVETI MARTIN - web stranica

HOLIDAY HOME LINA

Ruralna međimurska kuća za odmor „Lina“ u vlasništvu obitelji Lajtman PRVI je objekt privatnog smještaja u Hrvatskoj koji je dobio europski certifikat Ecolabel. 

Ovaj certifikat je službena eko-oznaka Europske unije kojom se označavanju „zeleni“ proizvodi i usluge, odnosno oni koji imaju manje nepovoljan utjecaj na okoliš tijekom životnog ciklusa u odnosu na istovrsne proizvode i usluge. Znak EU Ecolabel je dokaz da proizvod ili usluga udovoljavaju visoko propisanim standardima zaštite okoliša. Oznakom se potvrđuje izvrsnost i kvaliteta kojim proizvođači i pružatelji usluga pokazuju svoje društveno odgovorno poslovanje.

HOLIDAY HOME LINA - web stranica

magnifiercrossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content