Sastanak projektnih partnera u sklopu projekta CE-Spaces4All

Objavljeno 15. lipnja 2023.

Turistička zajednica Međimurske županije partner je na projektu CE-Spaces4All u sklopu programa Interreg Central Europe. Glavni cilj projekta je poboljšati upravljanje i suradnju međusektorskih dionika za bolje planiranje i implementaciju turističkih strategija za osobe s invaliditetom u ruralnim pograničnim regijama srednje Europe. Povezivanjem javnih tijela, turističkog sektora i osoba s invaliditetom nastoji se poboljšati upravljanje pristupačnijim turizmom.

Vodeći partner projekta je Geodetski institut u Sloveniji, a pridružilo se 12 partnera iz sedam država. Partneri razvijaju digitalni alat za mapiranje prepreka u ruralnim regijama te donose zajedničku strategiju te lokalne akcijske planove za bolju integraciju pristupačnosti u teritorijalno planiranje.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.645.496,00€, a udio budžeta Turističke zajednice Međimurske županije iznosi 170.000,00€. Očekivano trajanje projekta je od ožujka 2023. do veljače 2026. godine.

Turistička zajednica Međimurske županije do sada je sudjelovala u dva projektna sastanka u Ljubljani i Beču.

Copyright © 2024. TZMZ | Sva prava pridržana
magnifiercrossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content