Potpore Hrvatske turističke zajednice

Objavljeno 3. lipnja 2024.

Danas su na imanju obitelji Hažić dodijeljeni ugovori za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava i iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja te kontinent za projekte lokalnih turističkih zajednica. O snazi Međimurske županije svjedoči i činjenica da je Povjerenstvo Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma odobrilo prijavljene projekte - u ukupnom iznosu 205.347,39 eura.

Bespovratna sredstva će za provođenje i razvoj manifestacija, istraživanje i strateško planiranje, oglašavanje, te za destinacijski menadžment iskoristiti turističke zajednice Čakovca, Preloga, Štrigove, Svetog Martina na Muri, te Turistička zajednica područja Mura i gorice. Navedene međimurske turističke zajednice prijavile su ukupno devet projekata.

Direktor Turističke zajednice Međimurske županije Rudi Grula kaže: „O kvaliteti projekata svjedoči činjenica da je međimurskim turističkim zajednicama dodijeljena potpora za sve kandidirane sadržaje te je riječ o jednom od najvećih iznosa dodijeljenom u Hrvatskoj“ naglasio je Rudi Grula, poželjevši turističkim zajednicama dobitnicama uspješnu provedbu projekata.

magnifiercrossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content