Početna konferencija projekta IBC – Inclusive Border Cycling

Objavljeno 1. ožujka 2024.

Početna konferencija i prvi radni sastanak projektnih partnera u sklopu projekta IBC – Inclusive Border Cycling, održana je  u mađarskom gradu Gyor 27. i 28. veljače. Na konferenciji su sudjelovali partneri, njih ukupno 16 iz Mađarske, Slovenije, Slovačke, Rumunjske, Srbije, Moldavije, Austrije i Hrvatske, među kojima i Turistička zajednica Međimurske županije. 

Tijekom konferencije predstavljeni su ključni elementi projekta, uključujući tehnološke alate za promociju biciklizma i strategije inkluzivnosti koje će osigurati sudjelovanje svih zajednica.

Prvi radni sastanak partnera bio je prilika za dublje usklađivanje strategija, postavljanje ciljeva i planiranje aktivnosti u narednim fazama projekta. Partneri su razmijenili ideje, identificirali ključne izazove i dogovorili konkretne korake prema ostvarenju zajedničkih ciljeva.

Cilj IBC projekta je valorizacija prirodnih i kulturnih vrijednosti u pograničnim područjima kroz transnacionalni razvoj biciklističkih staza i osmišljavanje inovativnih i prilagođenih turističkih proizvoda, a fokus je i na uključivanju ranjivih skupina.

magnifiercrossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content