Održan studijski posjet u Međimurju u sklopu projekta CE-Spaces4All

Objavljeno 12. lipnja 2023.

U sklopu projektu CE-Spaces4All Turistička zajednica Međimurske županije kao partner na projektu, upriličila je studijsku posjetu za turističke ponuditelje i djelatnike partnera i pridruženih partnera na atraktivne turističke lokacije na području Donjeg Međimurja i Čakovca.

Posjetili smo OPG Zadravec u Podbrestu gdje smo se družili s četveronožnim stanovnicima – kozama i malim kozlićima Farme „Opor“. 

Posjetili smo i razgledali pristupačnost za osobe s invaliditetom Hotela Panorama – DG Sport d.o.o. u Prelogu gdje su nas ljubazne djelatnice provele kroz hotel i sve zahvate koje su učinili kako bi bili u potpunosti pristupačni za OSI budući da njihove usluge često koriste sportaši paraolimpijci.

Studijski posjet završili smo u muzeju Riznica Međimurja u Čakovcu s istim ciljem – razgled postava, ali i pristupačnosti za OSI jednog od novijih sadržaja u turističkoj i kulturnoj ponudi Međimurske županije.

Copyright © 2024. TZMZ | Sva prava pridržana
magnifiercrossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content