Međimurje domaćin konferencije za razvoj ruralnog turizma - RRT 2022.

Objavljeno 28. studenoga 2022.

Međimurje je bilo domaćin 3. međunarodne znanstveno-stručne konferenciji za razvoj ruralnog turizma RRT 2022 koja se održala 24. i 25. 11. 2022. godine pod nazivom „Edukacija kao ključni faktor održivog i odgovornog razvoja ruralnog područja“.

Organizatori konferencije su Vimal Akademija i Turistička zajednica Međimurske županije.

Konferencija je trajala dva dana i odvijala se na nekoliko lokacija.

Prvi dan održala se studentska konferencija na kojoj su odabrani studenti ekonomskih fakulteta i fakulteta za turizam i menadžment iz više zemalja iznosili svoja iskustva i prijedloge za razvoj ruralnog turizma temeljene na odrađenoj terenskoj nastavi u Međimurju. 

Program konferencije nastavljen je u Metalskoj jezgri Čakovec predstavljanjem programa obrazovanja učenicima završnih razreda srednjih škola. Programe su im predstavili izaslanici visokoobrazovnih ustanova partnera konferencije.

Drugi dan konferencije organiziran je u Termama Sveti Martin u vidu panel rasprava i stručnih izlaganjagospodarstvenika, turističkih djelatnika i neposrednih nositelja razvojnih aktivnosti iz više zemalja, te predstavljanja znanstveno-stručnih radova.

Copyright © 2024. TZMZ | Sva prava pridržana
magnifiercrossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content