Natječaji
pozivi
obavijesti

Javni poziv za ponuđače turističkih usluga

Objavljeno 16. srpnja 2018.

Turistička zajednica Međimurske županije u sklopu projekta Cyclein a network 2.0. OP Interreg HUHR 2014-2020. provodi aktivnosti na uvođenju sustava kvalitete pod nazivom CYCLIST WELCOME (CW). Ciljevi uvođenja navedene oznake odnosno ustava kvalitete su: - Unapređenje  kvalitete usluga za cikloturiste- Porast prepoznatljivosti ponuditelja  usluga za cikloturiste- Pozicioniranje projektnog područja kao razvijene regije za cikloturizam na domaćem i inozemnom tržištu   - Porast broja dolazaka i  noćenja  te potrošnje  cikloturistau prekograničnom području. Kako bi se ostvarili gore navedeni ciljevi  TZMŽ poziva smještajne objekte,  objekte s ugostiteljskom ponudom hrane i pića, turističko informativne centre, iznajmljivače bicikala, turističke agencije i ostale turističke atrakcije (muzeji, zbirke, sportski objekti i sl.)  da sudjeluju  na edukativnim radionicama na kojima ćete se detaljno upoznati s navedenim standardom kvalitete CWQ te svim aktivnostima na njegovu uvođenju i učlanjivanju u CW Mrežu. .  Program edukacije  za svaku skupinu ponuđača usluga te detaljne informacije o sustavu kvalitete CWQ i načinu uvođenja možete saznati u dokumentu Srednjoročni plan razvoja CW sustava u prilogu.

Prijave slati na e-mail:  [email protected]  najkasnije do 30.07.2018. Sve dodatne informacije na tel. 040 374 064. 

Poziv za ponuđače turističkih usluga

Turistička zajednica Međimurske županije u sklopu projekta Cyclein a network 2.0. OP Interreg HUHR 2014-2020. provodi aktivnosti na uvođenju sustava kvalitete pod nazivom CYCLIST WELCOME (CW). 

Ciljevi uvođenja navedene oznake odnosno ustava kvalitete su:

  • Unapređenje  kvalitete usluga za cikloturiste
  • Porast prepoznatljivosti ponuditelja  usluga za cikloturiste
  • Pozicioniranje projektnog područja kao razvijene regije za cikloturizam na domaćem i inozemnom tržištu
  • Porast broja dolazaka i  noćenja  te potrošnje  cikloturista u prekograničnom području.

Kako bi se ostvarili gore navedeni ciljevi  TZMŽ poziva smještajne objekte,  objekte s ugostiteljskom ponudom hrane i pića, turističko informativne centre, iznajmljivače bicikala, turističke agencije i ostale turističke atrakcije (muzeji, zbirke, sportski objekti i sl.)  da sudjeluju  na edukativnim radionicama na kojima ćete se detaljno upoznati s navedenim standardom kvalitete CWQ te svim aktivnostima na njegovu uvođenju i učlanjivanju u CW Mrežu.

Program edukacije  za svaku skupinu ponuđača usluga te detaljne informacije o sustavu kvalitete CWQ i načinu uvođenja možete saznati u dokumentu Srednjoročni plan razvoja CW sustava u prilogu.

Copyright © 2023. TZMZ | Sva prava pridržana
magnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content