II. Znanstveno-stručna konferencija „Sustainable Transport – SuTra 2024“

Objavljeno 3. srpnja 2024.

Odjel logistike i održive mobilnosti Sveučilišta Sjever i Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci zajedno organiziraju II. Znanstveno-stručnu konferenciju „Sustainable Transport – SuTra 2024“ koja će se održati u Termama Sveti Martin od 26. do 28. rujna 2024. godine. Ova prestižna konferencija predstavlja jedinstvenu priliku za okupljanje stručnjaka iz područja transporta, mobilnosti i održivog razvoja, kako bi razmijenili znanja, ideje i najbolje prakse.

Konferencija SuTra 2024 ima za cilj potaknuti raspravu i istraživanja u području održivog transporta, s posebnim naglaskom na nove tehnologije i inovativna rješenja koja mogu doprinijeti smanjenju negativnih utjecaja na okoliš. Uz to, konferencija nastoji povezati akademsku zajednicu, industriju i javni sektor kako bi se stvorila sinergija koja će pridonijeti razvoju održivih transportnih sustava. 

Osim znanstvenog programa, konferencija nudi i popularno stručni program u vidu panel rasprava, predstavljanja tvrtki i raznih sadržaja, a dio programa već je pripremljen pa u nastavku pogledajte o čemu se radi.

  • Panel rasprave
  • Umjetna inteligencija u inteligentnim transportnim sustavima
  • Predvodnici tranzicije urbane mobilnosti
  • Kako poboljšati ruralnu mobilnost u službi ruralnog turizma
  • Mogućnosti suradnje između akademskih institucija kroz Obrazovnu mrežu Civitas
  • Hop on hop off vožnja električnim autobusima
  • Predstavljanje električnih autobusa u svrhu javnog gradskog i prigradskog prijevoza

I to nije sve. Program se brzo popunjava, a ukoliko nam se želite pridružiti u „održivom putovanju“ javite se s Vašim prijedlozima na naš mail [email protected].

Dosada su naš program prepoznale brojne institucije, tvrtke i pojedinci koji su se pridružili programu kao učesnici, suorganizatori ili sponzori. S obzirom na širok spektar tema i kvalitetu programa, SuTra 2024 obećava biti događaj koji se ne propušta.

magnifiercrossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content