Dodijeljena priznanja u akciji „Čiji je vrt najljepši“

Objavljeno 14. listopada 2022.

Turistička zajednica Međimurske županije u suradnji s Međimurskim novinama i ove je godine organizirala dodjelu priznanja u akciji Čiji je vrt najljepši. Ambasadore zelenila i međimurskog cvetnjaka najprije je u svom vrtu u Okruglom Vrhu ugostio prošlogodišnji pobjednik i poznati čakovečki krojač Josip Radek-Hari, a potom su se okupili na vidikovcu na Mađerkinom bregu kako bi im se osobno uručila priznanja.

Priznanja su uručili župan Međimurske županije Matija Posavec, direktor Turističke zajednice Međimurske županije Rudi Grula i direktor Međimurskih novina Tomislav Novak. Cilj akcije Čiji je vrt najljepši je potaknuti stanovnike Međimurja u održavanju i uljepšavanju okućnica, a time i cijele županije.

Prvo mjesto, titulu najljepšeg vrta u Međimurju 2022. godine, ponio je vrt Suzane Kemec iz Prekope. Vrt je poseban po tome što ima preko 350 vrsta hosta te kaskadni dio s preko 1000 različitih biljaka. Drugo mjesto odnijela je Suzana Belić iz Preloga, a treće mjesto Nada Lajtman iz Čakovca.

magnifiercrossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content